Nu är webbanmälan öppen!

Efter en riktigt rolig helg på mässan kan vi inte göra annat än att konstatera att Stockholm Fotomaraton

nu verkligen har tagit steget in i fotografvärlden igen! Totalt 83 stycken anmälningar fick vi in under helgen och på det delade vi igår ut 10 stycken gratisbiljetter bland de som deltog i Fotomaraton Sprint.

Vi är alltså nu uppe i närmare 100 stycken anmälda och det första målet är snart hemma. Nästa mål är att slå förra årets 360 anmälda så nu är det bara att dra på full gas!

Biljetterna ligger nu ute till försäljning på http://easyticketing.se/Home/Tickets/199/False och just nu ber vi er att endast anmäla er en och en för att biljetterna ska bli unika. (snart uppdateras biljettsystemet och ni kan anmäla flera på samma gång) I och med att vi använder ett externt biljettprogram i år förenklar det en hel del med min administration, men tyvärr tillkommer det en serviceavgift på 13 kr som jag hoppas att ni överlever.

Personligen åker jag (Emil) nu till Australien en längre tid för att ladda batterierna inför nästa års fotomaraton. Detta betyder att jag inte kommer att vara lite frekvent på att svara på mail som jag varit. Jag kommer dock svara så ofta jag kan. Skulle det vara någon fråga om biljetter går det bra att kontakta easyticketings support.

Med det vill jag tacka för i år, välkomna alla nya fotomaratonare välkomna och tillsist berätta att jag tror att Fotomaran15 kommer bli riktigt bra!

Vi hörs!
//Emil


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *