Mässprogram Fotomässan

Nu är fotomässan nära och i helgen är det dags för oss alla fotointresserade att inta Stockholm!

Självklart kommer Stockholm Fotomaraton att vara på plats och vi vill såklart träffa dig i vår monter.

Länge har vi nu gått och väntat på att få träffa er alla igen efter årets fotomaraton och nu är det äntligen dags! I helgen tar Fotomässan plats i älvsjö och vi är på plats! Fotomässan är även årets utställningsplats och alla bilder kommer att ställas ut i vår monter!

Förutom att kolla på bilder kommer vi också finnas i montern och svara på frågor samt anmäla dig till nästa års Stockholm Fotomaraton och få en T-shirt på köpet! Dessutom kommer vi att ha 5 stycken Fotomaraton Sprint, 3 teman på en timme. Alla som är med och deltar tävlar om 10 stycken biljetter till Stockholm Fotomaraton 2016 samt en Lumix CM-1 kompaktkamera – värde närmare 8 000 kr!

Här är vårt mässprogram!

Fredag

12.00-13.00 Fotomaraton Sprint

15.00 – En vinnare berättar mer – Caroline Hedin, en utav de som får pris i året Stockholm Fotomaraton berättar mer om sitt dygn och sina bilder! Kom förbi och lyssna, ställ frågor och bli inspirerad!

16.00-17.00 Fotomaraton Sprint

17.30 – Prisutdelning för Stockholm Fotomaraton 2015 på scen 3. Vinnare presenteras och föredrag om Stockholm Fotomaraton 2015 hålls! Prisutdelningen kommer också att livesändas här: https://livestream.com/subframe/stockholmfotomaraton

Lördag

12.00 – 13.00 Fotomaraton Sprint

14.00 En vinnare berättar mer – Mikael Amlehag, en utav de som får pris i årets Stockholm Fotomaraton berättar mer om sitt dygn och sina bilder! Kom förbi och lyssna, ställ frågor och bli inspirerad!

16.00 – 17.00 Fotomaraton Sprint

Söndag

15.00-16.00 Fotomaraton Sprint

 

Vi syns på mässan!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *