Låt oss presentera…

Stockholm Fotomaraton 2016!
Nu kör vi igen!

Ja nu kan vi alltså glatt presentera Stockholm Fotomaraton 2016! Det kommer som alltid att gå i samband med Stockholms kulturfestival vecka 33 men 2016 ligger vecka 33 lite senare och #Fotomaran16 går i år lördag-söndag den 20-21 Augusti!

Det ska bli superkul att sätta igång planeringen av årets fotomaraton och jag tror och hoppas att i år blir året då vi åtminstone bryter 500 sträcket! Det var ju trots allt väldigt nära förra året med de 444 anmälda!

Målet är att det ska gå att medverka både analogt och digitalt i år också men den analoga sidan är ännu inte 100 % säker. (Väntar på svar!)

För er alla som går och och längtar efter att få ett lågt startnummer kommer vi precis som förra året att öppna anmälan till nästa år på fotomässan! Och försten att anmäla sig får det lägsta startnumret så strunta i att springa till sensorrengöringen, spring till oss istället!

Alla som anmäler sig på mässan får dessutom en snygg Fotomaran16 T-shirt på köpet! Kostnaden för att anmäla sig är också precis som vanligt 250 kr och vi tar kort!

För er som tyvärr inte kan ta sig till mässan så öppnar anmälan på webben den 9 November.

Nu kör vi igen! Kul att ni vill vara med!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *