Info om Prisutdelning mm.

Hej på er alla! Nu är det snart dags för prisutdelning (som vi har längtat!) och fotomässan!

Inför det tänkte jag komma med lite nyheter och information angående prisutdelning, fotomässan och den kommande fotoboken av årets bilder.

Stockholm Fotomaraton 2015 Fotoboken

Liksom förra året med den stora skillnaden att den nu får säljas kommer det att tryckas upp en fotobok med bilder och lite historier från årets Fotomaraton. Det kommer att vara en bok med 100 sidor fullspäckad med fotomaratonkänsla! Boken kommer säljas för självkostnadspris vilket är 700 kr! Vi inte ha någon möjlighet att lagerföra böcker utan kommer att behöva ta beställningar. Det kommer vi att göra i två omgångar. En som görs inför Fotomässan där böckerna finns att få på mässan och en som beställs efter mässan. I den efter mässan tillkommer eventuell frakt.

Jag skulle därför vilja ha era beställningar mailade till mig på emil@stockholmfotomaraton.se senast onsdag kväll!

Fotomässan

Nu är det snart dags för fotomässan och liksom förra året innebär Fotomässan lansering av nästa års Stockholm Fotomaraton! Anmälningen öppnar samtidigt som mässan på fredag morgon och vi hoppas att det blir tävling om startnummer 1 i år igen! Nästa år kommer Stockholm Fotomaraton att gå den 20-21 Augusti mellan 12.00-12.00 och anmälningsavgiften är 250 kr som vanligt! Anmäler du dig på mässan får du även en supersnygg fotomaraton T-shirt! På mässan kommer vi också att anordna Fotomaraton Sprint för er som saknar fotomaran lite redan nu!

Prisutdelning

Snart är det dags för prisutdelningen och det kommer att delas ut en himla massa priser till en himla massa personer! Prisutdelningen kommer att äga rum på Fotomässan i Stockholm klockan 17.30 den 6 November! Vi kommer att vara på scen och eventuellt kommer det hela att livesändas av Kamera&Bild.

Efter prisutdelningen som kommer att pågå i ca en timma kommer det gå att se alla bilder med guldstjärnor och alla topp tre teman samt vinnarserier i större format i vår monter! I montern kommer ALLA och ja i år får allt plats, bilder att ställas ut i kontaktkartsformat. Vi vill återigen uppmana er alla till att logga in på Do.tt och berätta mer om era bilder för att ge utställningen en mer levande karaktär!  – Se vårt tidigare mail om Dott eller Facebookgruppen

Efter prisutdelningen och att mässan stänger (19.00) tänkte vi föreslå att vi fortsätter vidare till en stor bar någonstans i city för alla som vill fortsätta mingla och stanna kvar i fotomaraton känslan! Mer info om detta kommer på hemsidan samt Facebook!

Alla som får pris kommer att få ett mail i slutet av denna vecka!

Till sist…

För er alla som vill få våra nyhetsbrev och hålla er uppdaterade om Stockholm Fotomaraton 2016 kan ni skriva upp er på länken här – http://eepurl.com/7SUgL 
Till sist vill jag tacka er alla för att ni varit med och gjort Stockholm Fotomaraton 2015 till det det varit och jag hoppas att ni följer oss mot nya mål och Stockholm Fotomaraton 2016!
PS. Då ska vi lyckas vara minst 500 startande!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *