Info inför start

Från och med nu kommer all info som går ut över mail även att gå ut här på webben som nyheter.

Detta för att du som inte fått mailen ska kunna hålla dig uppdaterad!

Här kommer den första infon!

Välkommen till Stockholm Fotomaraton 2015

Vad kul att just du anmält dig till Stockholm Fotomaraton 2015. Här kommer lite första info och kontaktuppgifter till oss om det skulle vara något speciellt du undrar över.

Mer info inför tävlingen och en checklista med massa tips kommer veckan innan men redan nu kan vi gå igenom lite kort vad som gäller.

Start vid Skeppsbron

I år kommer starten för Stockholm Fotomaraton att ta plats i Kulturfestivalens område på Skeppsbron. Incheckningen öppnar klockan 10 och starten går vid 12. Se till att komma i tid för att hämta ut din nummerlapp och annat deltagarmaterial samt mingla med andra deltagare.

Biljetter

Som ni sett har vi i år använt Easyticketings biljettsystem för försäljningen av biljetter. Tyvärr har det blivit en bugg med de startnummer som skrivits ut på era biljetter vilket betyder att ni med största sannolikhet kommer att ha ett annat startnummer än det som står. Vi ber om ursäkt för detta.

Frågor och funderingar?

Känner du att du är helt införstådd med hur det hela fungerar?
Om inte vill vi tipsa om att gå in på hemsidan och läsa igenom FAQn samt regler sidan för att få lite bättre förståelse. Är det så att det fortfarande är något frågetecken efter detta är det bara att sända oss ett mail på info@stockholmfotomaraton.se

Dubbelanmälan

Ni är ett gäng som köpt flera biljetter i samma namn. För att alla ska få sitt startnummer knutet till sitt namn skulle jag därför vilja be er som gjort detta att skicka mig ett mail med namn och email till den/de person(er) som ni anmält utöver er själva.
Skicka detta till emil@stockholmfotomaraton.se

Vi syns den 15 augusti!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *