Fotomässan 11-13 November

[:sv]

Ja nästa fredag slår årets fotomässa i Älvsjö upp dörrarna och en helg i fotografernas tecken kan börja.

Självklart är Stockholm Fotomaraton på plats och liksom tidigare år innebär fotomässan inte bara utställning av alla årets bilder. Dessutom kommer årets vinnare presenteras under söndagens prisutdelning och vi kommer öppna upp anmälan till Stockholm Fotomaraton 2017!

Prisutdelning, Söndag 14.45, Scen 3

På söndagen är det dags att presentera årets vinnare i Stockholm Fotomaraton 2016. Vi kommer att vara på “scen 3” och jag hoppas att många utav er kommer och gör oss sällskap! Vem vet, kanske kommer just du vinna något?!

Efter prisutdelningen när mässan börjar lida mot stängning kommer det också finnas chans för er som tog er i mål i år att plocka ned era bildkartor och ta med dessa hem.

Vi säger hej till Stockholm Fotomaraton 2017!

Fotomässan betyder som sagt också att det är dags att dra igång peppen inför Stockholm Fotomaraton 2017. Som du kanske redan listat ut av kameran ovan kommer nästa års färg att vara blå och självklart kör vi vårt, numera klassiska, mässerbjudande där du får en t-shirt på köpet om du anmäler dig på mässan! Dessutom fördelas deltagarnummerna efter när ni anmält er och chansen finns att få nr 1 om du är först till montern på fredag!

Inför Stockholm Fotomaraton 2017 har vi tagit beslutet att höja priset på deltagaravgiften till 350 kr. Det kommer också finnas en studentbiljett på 250 kr.

Anmälan på webben öppnar måndag den 14/11.

Hoppas vi syns på mässan!

På mässan kommer du att hitta oss i montern B04.40 och där går det att snacka med oss, kolla på några på bilder och läsa historier från årets Fotomaraton. I montern kommer vi också att köra vår uppskattade Fotomaraton sprint 2 gånger om dagen där det finns chans att vinna fribiljetter till nästa års Fotomaraton.

Vill du kolla på bildkartorna så kommer de att finnas vid bildväggarna b13.08.

Vi ser fram emot tre härliga dagar med mycket snack om Foto och fotomaraton och hoppas att vi får se er på plats!

Syns på mässan!

//Emil[:]


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *