En månad kvar till start

Om exakt en månad står vi där på skeppsbron och har precis släppt iväg alla er hundratals deltagare.

Ni har varit lika påhittiga med nummerlapparna som förra året och har de på ben, ryggsäckar magar och övrigt som passar bra. Ni har också fått den första stämpeln på ert deltagarkort och håller det första temakortet i handen. Stockholm Fotomaraton 2015 är igång!

Det är inte utan att bli lite nostalgisk från förra året jag skriver det ovan men än är vi inte där ännu. Utan en månad är kvar och det är många förberedelser som ska falla på plats. Målet för antalet anmälda i år är 500 st vilket betyder att vi ligger ca 150 personer back idag och ordinarie anmälan stänger om en vecka (22/7). Därefter kommer en efterräkning att göras och ett begränsat antal biljetter kommer att släppas för 300 kr + serviceavgift. Se därför till att anmäla dig nu med detsamma istället för att sitta och vela. Tipsa också kompisarna och bekanta att det börjar närma sig och kanske är dags att anmäla sig!

Har du anmält dig redan vill jag också tipsa dig om att hålla koll på din mailinkorg. Vi kommer nämligen att börja gå ut med info och annat redan denna vecka och sedan uppdatera och påminna.

Vi syns i augusti!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *