Bli volontär på Stockholm Fotomaraton!

Vi söker dig som vill vara med och jobba med Stockholm Fotomaraton som volontär! Garanterat roligt dygn med många skratt och minnen.

Foto: Anders Eriksson

Volontär

Du hjälper till med allt möjligt: checka in deltagare, ta emot dem vid målgång och finns på plats på våra stationer under tävlingen. Men inte minst: sprider härlig stämning och har lika kul som deltagarna. Det kan vi lova att ni kommer ha tillsammans med oss som anordnar den!

Foto: Mikael Vemmenby

Vad innebär det att vara volontär?

Du som volontär är jätteviktig. Vi jobbar ihop en del men framförallt har vi jättekul under tiden. Vi hjälps åt med att rigga allt och se till att allt rullar bra, och sen hjälps vi åt att packa ihop. Tillsammans hjälps vi åt att ge deltagarna en kul upplevelse.

Vad får du som volontär?

Under dagen bjuder vi självklart på all mat och du kommer alltid ha tillgång till godis, frukt, fika och sånt. Inför eventet brukar vi också försöka träffas för att hänga, lära känna varandra och prata ihop oss. Sen får du en unik Fotomaraton tischa som bara vi som jobbar med det har.

Självklart vill du vara med! Här söker du:

Fyll i formuläret med lite kort info om dig själv och vad du är intresserad av så återkommer vi. Vi ser fram emot att höra av dig!

Har du frågor om att vara volontär? Maila oss.

In English.