All information du behöver!

Nu är det snart dags!

Hej alla ni som köpt biljett och nu siktar in er på årets bästa fotohändelse: Stockholm Fotomaraton. Hoppas ni är lika peppade som vi och i det här mailet kommer i kortformat en mängd info. Vi postade en massa matnyttig information tidigare i veckan. Här finns info om hur du laddar ner din biljett och en del mer.

Nedan är det du behöver veta i en kondenserad form:

Var och när?

Starten går klockan 12 i Frihamnen, närmare bestämt vid Magasin 2 (kartlänk). Dit tar du dig enklast med kollektivtrafiken. Röda linjen mot Ropsten och gå av på Gärdet och sen buss 1 eller promenera. Alternativt buss 76 mot Ropsten och gå av vid Frihamnsporten. Ett tips är att ladda ner SL-appen och på så sätt enkelt kunna ta dig dit du behöver.

För att starta måste du vara incheckad. Incheckningen startar klockan 10. Kom gärna i tid eftersom vi är många som ska checkas in. Det du behöver göra är att skriva ut din biljett (helst) eller ha laddat ned den från Billetto. Vi läser av streckkoden så se till att ha den redo. Efter det får du det material du behöver, och kan börja förbereda dig för ett maraton.

Vid starten finns det allt från vår egen Fotomaraton-merch (här hämtar du ut ev förbeställda saker eller om du fått merch som bonus) och en mängd av våra fantastiska partners. Ta chansen att mingla runt, hämta ut eventuell utrustning som du lånat och prata med våra partners.

Sugen på att starta tidigare så har vi ett mingel kl 17 på fredagen på Scandinavian Photo, Vasagatan 14. Kom dit, lyssna på spännande tips och tricks och inspireras av Daniel Roos.

Att tänka på

Se till att ha en rensat minneskort om du tävlar i digitalkamera-klassen och kolla din klocka och datum så att det är rätt inställt. Glöm inte att fixa film om du tävlar analogt.

Glöm inte att ladda batterier. Och kanske ta med ett extra.

För den som tävlar i mobilklassen: se till att ställ in rätt inställningar för kameran. Allt om det hittar du här. Det är mycket viktigt att du inte glömmer det här. Och säkra upp med en powerbank.

Ta med dig en tröja och kanske något för eventuellt regn. Och bra skor.

Nummerlappen är viktig. Se till att bära den synlig hela tävlingen.

Viktigt

Läs igenom alla regler, och för er som går ert första Fotomaraton läs den praktiska informationen. Du hittar reglerna här och det mesta om Fotomaraton här.

Om du behöver komma i kontakt med tävlingsledningen så kan du skicka sms till 076 576 16 30.

Dela i social medier

Om du vilket vi hoppas delar saker (ej tävlingsbilder :)) i sociala medier så tagga oss gärna. Vi heter Stockholmfotomaraton överallt. Hashtaggen är #stockholmfotomaraton.


Posted

in

by