Vill du vara med och ta nordens största fotomaraton till nästa nivå?

Mycket har hänt under de år som gått sedan Stockholm Fotomaraton återuppstod och nu söker vi två personer som vill hjälpa till med att ta nästa steg. Idag drivs Stockholm Fotomaraton av tre personer; Gabriel, Emil och Ida. Vi driver Stockholm Fotomaraton på vår fritid, vid sidan av våra huvudsakliga sysselsättningar.

Det vi nu söker är:

  1. Dig som vill vara med och utveckla och driva våra event
  2. Dig som vill vara med och stärka upp vår kommunikation

För båda rollerna är tiderna flexibla och bör kombineras med annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer få en viss ersättning, men det är viktigt att förstå att den är huvudsakligen symbolisk. En viktig aspekt i valet av person för båda rollerna kommer läggas på din personlighet, vi har väldigt kul ihop och ser gruppdynamiken där vi kan diskutera men också ha kul ihop som viktig.

Skicka in ansökan på info@fotomaratonsverige.se så snart som möjligt, vi träffar potentiella personer regelbundet.

1. Du som vill vara med och utveckla och driva våra event

Vi söker dig som är duktig på att bygga relationer, har idéer och ett go! Tillsammans med Gabriel och Emil är du med och driver allt det praktiska kring eventen så som att hitta partners, stationer och kul upplevelser för deltagarna. Du är även involverad i andra typer av praktiska frågor som att svara på supportfrågor, hantera inköp och beställningar med mera. Tillsammans gör vi allt som ligger utanför kommunikation.

Du bör vara en social person som gillar att ta nya kontakter. Har du tidigare erfarenhet från fotobranschen kan det vara bra, men även andra typer av nätverk är positiva. Har du möjlighet att göra saker på normal arbetstid är det bra, men det fungerar också om du vill lägga kvällar och helger.

Ditt intresse och driv är mycket viktigare än ett bra CV och det viktiga är att du passar in i teamet.

Vi ser fram emot att höra av dig på info@fotomaratonsverige.se

2. Du som vill stärka upp kommunikationen

Vi söker dig som är duktig och intresserad av marknadsföring och konsten att nå ut till nya deltagare. Du och Ida kommer gemensamt ha ansvar för våra sociala medier, vår webb, nyhetsbrev, handouts, affischer, annonser och all övrig kommunikation med deltagare och potentiella deltagare. Du kommer även ha mycket fria händer i att testa och experimentera hur vi kan nå ut med Stockholm Fotomaraton på bästa sätt.

Förutom dina kunskaper i kommunikation ser gärna att du har kunskap i allt eller några av följande saker; engelska och svenska, Indesign, Photoshop och filmredigering.

Vi ser gärna att du brinner för marknadsföring och en härlig glöd väger tyngre än ett bra CV.

Vi ser fram emot att höra av dig på info@fotomaratonsverige.se


Posted

in

by