Vill du vara crew?

Vill du vara med som volontär på årets roligaste fotofest?

Nu söker vi fler volontärer som möjliggör en unik fotofest! I år söker vi två olika grupper – dels ett mediateam och dels allmänna volontärer.

  • Mediateam – Uppdaterar våra sociala medier och dokumenterar i film och foto.
  • Allmänna volontärer – Fixar med allt möjligt, som att checka in deltagare, ta emot vid målgång och sprider härlig stämning.

Vad innebär det att vara volontär?

Volontärerna är de som gör själva dagen möjlig! Tillsammans har vi ett härligt häng och jobbar lite grann (men faktiskt har vi mest kul). Mellan det att vi har deltagare på plats vid våra olika stationer så passar vi på att fixa lite och hänga.

Innan deltagarna kommer till de olika stationerna så riggar vi upp allt (datorer, tält etc), när deltagarna är på plats bemannar vi alla de olika rollerna (från att ta bilder, till att lämna ut deltagarmaterial) och efter att deltagarna lämnat så packar vi ihop allt.

Under dagen bjuder vi självklart på all mat och det finns alltid godis, frukt, fika och annat gott. Inför eventet brukar vi också försöka träffas för att hänga, lära känna varandra och ha lite kul.

Självklart får du också en unik svart fotomaran t-shirt att behålla. 🙂

Men jag är ju ny? Ingen fara, varje år kommer nya volontärer till vårt härliga gäng. Nu hoppas vi att även du vill vara med.

Hur söker jag?

Fyll i detta formuläret med lite kort info om dig själv och vad du är intresserad av så återkommer vi. Vi ser fram emot att höra av dig!


Posted

in

by