Tack för i år!

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan årets Stockholm Fotomaraton tog plats.

Det har varit ett stort nöje att få driva hela projektet och att få vara med under hela dygnet var alldeles underbart! 300 lite spända och förväntansfulla fotografer var det som stod på stadsmuseets innergård klockan 12 lördagen den 16 augusti. Sedan spreds ni ut på det första uppdraget och fortsatte hela vägen!

Söndag klockan 13.00 var det 244 som hade gått i mål. 66 personer hade fallit av på vägen.Troligtvis på grund av trötthet. Det är ju trots allt en av de extremaste fototävlingarna som finns… Tror jag.

Prisutdelning och Utställning

Efter en tävling ska det ju delas ut priser såklart! Vi kommer att dela ut ett 30 tal olika priser till olika personer för vinster i både bästa bildserie samt olika individuella teman.

Prisutdelningen kommer att ta plats på Stadsmuseet, Torsdagen den 25/9 på kvällen. Exakt tid kommer när det närmar sig men räkna med ca 18.00. I samband med Prisutdelningen kommer även utställningen att öppnas upp.

I utställningen kommer det gå att se bilder från alla de som lyckades ta er i mål och ladda in bilderna i våra datorer. En del utav bilderna kommer vara i storformat, vissa i mindre och så kommer det även att finnas en skärm där det visas massa bilder. Utställningen är öppen för allmänheten från och med den 26/9 och kommer att hänga i minst två veckor.

Utvärdering

I fredags blev årets utvärderingsformulär färdigt. Du får hemskt gärna gå in och svara på frågorna för att hjälpa fotomaran att bli ännu bättre! Jag vet att det är lite många frågor men ni måste inte svara på alla om ni inte vill. Alla som gör utvärdering gör en god sak för fotomaran och ju fler som gör den desto bättre kan fotomaran bli!

Här hittar ni årets utvärderingsformulär:

https://docs.google.com/forms/d/1mUa5r1rq5f9xg-g2yf00ZOZ8RpvjGAJ2Y5YUGvp_v7o/viewform?usp=send_form

Lagra era bilder

Som ni kanske sett inledde vi ett samarbete med företaget trustbox.se precis innan tävlingen. De hjälper oss med molnlagring och säkerhetskopiering utav alla fotomaratondokument och alla tävlingsbilder såklart.

trustbox.se erbjuder nu alla er ett riktigt bra pris på en väldigt bra tjänst. Hos dem får du fritt utrymme för backup av din(a) datorer så att du slipper bli av med alla värdefulla bilder och andra saker du har sparat om olyckan är framme.

Nu kan du få detta i ett år för endast 799 kr. (Unlimited Backup)

Vill du även ha extra lagringsutrymme i molnet för att kunna dela med dig av bilder med mera?

Då kan du istället välja att köpa fri backup + 1 TB molnlagring för 1599 kr i ett år!

För att ta del av något av dessa erbjudanden, skicka ett mail till info@trustbox.se

Facebook Grupp

Efter fotomaran var det många som ville dela med sig av sina bilder samt se andras. Vi skapade därför en “Stockholm Fotomaraton” grupp på Facebook. Gå gärna med och dela med dig av dina bilder samt delta i samtalen kring fotomaran. Det har även börjat anordnas olika walks för er som känner att ni vill ut mer och fota!

Tack!

Vill återigen passa på att tacka er alla för att ni var med och gjorde fotomaran14 till det den var! Många fina bilder togs och på om en vecka kommer juryn att samlas för att ta fram vinnarna!

Ha en fortsatt trevlig vecka så återkommer jag när det närmar sig utställning igen!

 


Posted

in

by