Tack för denna helg!

[:sv]Fotomässan är över för i år och vilken otroligt trevlig helg det var!

I fredags klockan 10 slog årets Fotomässa upp dörrarna och som vanligt tävlade folket om att vara först till sensorrengöringarna hos de stora leverantörerna. Men alltid är ni några som istället tar er till oss, allt för att få de ensiffriga startnumrerna i årets Fotomaraton.

Fotomässan fortgick sen och många var ni som stannade upp för att prata med oss om Stockholm Fotomaraton och vad det är för spännande påhitt egentligen. Vi spred budskapet och när vi på fredagen stängde dörrarna kunde vi räkna in lite över 30 anmälda och fler skulle det bli!

Lördagen kom och en trött Emil, AKA fotomaratongeneralen, som utav någon underlig anledning sovit på mässans tak intog montern. Montern fylldes snabbt vid mässans öppning och monterpersonalen beståendes av deltagare och funktionärer gjorde ett hästjobb med att sprida budskapet om vad vi tycker är årets roligaste fotoevent. Det märktes också att intresset var stort för att fler och fler personer gick runt med årets snygga t-shirts som ingick vid anmälan på mässan.

Söndagen blev lite lugnare och ett jämnare flöde som ändå resulterade i en hel del anmälningar och en massa trevliga samtal.

När vi nu summerar ihop mässan kan vi glatt konstatera att vi slog förra årets 133 anmälningar under mässdagarna med hela 4 anmälningar och är nu uppe i 137 anmälda till Stockholm Fotomaraton 2018.

Nu öppnar vi upp för anmälan på webben och vi hoppas att ni alla som av olika anledningar inte kunde ta er till mässan passar på att anmäla er redan nu till årets roligaste Fotoevent!

Låt oss hjälpas åt att peppa alla de som inte tidigare vågat anmäla sig att göra det redan nu så kanske vi kan nå 200 anmälda redan innan mars är över!

Klicka här för att komma vidare till anmälan redan nu![:]


Posted

in

by