Stockholm Fotomaraton 2018

[:sv]Nu är 2018 här och snart öppnar vi anmälan till årets roligaste fotoevent!

Stockholm Fotomaraton 2018 kommer gå av stapeln den 18-19 augusti och vi hoppas att så många av er som möjligt vill vara med oss i år igen!

Biljetterna kommer vi att börja sälja på Fotomässan den 9-11 mars i älvsjö och från den 12 mars går det att anmäla sig på hemsidan som då kommer ha ett nytt och fräsht utseende.

Årets fotomaraton blir den femte upplagan i den digitala versionen och lagom till det kommer vi att lägga till en ganska stor nyhet. I år kommer det nämligen finnas möjlighet att gå ett halvmaraton!

Upplägget är som följer. Alla startar samtidigt som en och samma klass, det är samma anmälan och ingen skillnad förrän vi kommer till midnattsstationen. (11-01) Här kommer det finnas möjlighet att “kasta in handduken” och lämna in de 12 första temanen för att då vara med i 12 timmars klassen.

Har en valt att ladda in på 12 timmars stationen går det ej att fortsätta. Väljer du att fortsätta förbi 12 timmars stationen så är det hela maran som gäller. Valet måste alltså göras vid denna station men behöver inte göras förrän du kommer dit på fotomaratondygnet.

Med detta hoppas vi att möjliggöra deltagande för alla er som ännu inte vågat vara med för att 24 timmar känns för stort och jobbigt.

Det var allt för nu, vi syns på mässan den 9-11 Mars![:]


Posted

in

by