Starten av Stockholm Fotomaraton 2021 går från…

Det är äntligen dags att presentera platsen där vi kickar igång årets roligaste (i alla fall enligt oss) fotoevent – Stockholm Fotomaraton! I år välkomnas vi alla till Skrapans gård, mitt på Söder, av vår nya partner Skrapan.

Utomhus, precis utanför Södermalms främsta galleria och ett av Stockholms karaktäristiska landmärken, Skrapan, planerar vi att kicka igång årets roligaste fotofest den 21 augusti.

Vågar vi hoppas på en stor start med alla deltagare? Om vi alla hjälps åt med att vaccinera oss och hålla avstånd, så kanske? Annars är vår plan att vi precis som förra året köra flera mindre starter. Hur många och hur stora, det får vi återkomma kring.

Vi längtar efter att träffa er alla i augusti!

Gabriel & Emil

Hur bokar du starttid, om det behövs?

Ett par veckor innan eventet, när vi har en god uppfattning om vilka restriktioner som sannolikt kommer att gälla då, kommer alla anmälda att få ett mail om när och hur du bokar din starttid. Självklart kan du boka för att gå tillsammans med vänner, vi kommer inte bara att dela ut startnummer.

*Självklart gäller detta under förutsättningar att gällande restriktioner tillåter. Vid behov kan eventet ställas om i olika omfattningar och i värsta fall digitalt. Vi, Emil & Gabriel, arbetar dock hårt tillsammans med partners för att säkerställa att vi, likt förra året, kan ses fysiskt, säkert och tillåtet.


Posted

in

by