På gång just nu!

[:sv]I måndags satte sig årets jury ner och tog fram årets vinnare i Stockholm Fotomaraton. Detta betyder att det nu är fritt fram att sprida era bilder som ni vill. Så upp med blogginläggen nu, jag vill läsa alla era historier från årets fotomaraton!

Vi jobbar fortfarande med de sista detaljerna kring årets stora prisutdelning, så fort allt är klart kommer vi med information om det.

Fram till dess har vi en hel del annat kul att bjuda på 🙂

Vernissage, Dome of vision, Torsdag 21/9 klockan 16-18.30

Redan nu på torsdag är det dags för nästa vernissage. Vi kommer att ställa ut topp 10 i två teman. Punk och Asfaltsblomma.
Hoppas vi ses där!

Vernissage/Event, SEB Experience Stureplan 1/10 kl.12-16

Söndagen den 1 oktober är det hög tid att presentera vinnarna på de första teman som vi ställt ut nu under hösten. I samband med det passar vi också på att inviga nästa utställning som kommer hänga hos SEB experience, Stureplan.

Dagen kommer bland annat att bjuda på föreläsningar, prisutdelning och presentation av vinnarna i de teman vi ställt ut samt en hel del bildsnack.
Det kommer helt enkelt bli en riktigt trevlig dag i sann fotomaratonanda!

Lansering av Fotomarans podd

I samband med vernissaget den 1 oktober kommer vi också att släppa det första avsnittet av vår alldeles egna podcast. Fastnade ni aldrig vid micken under maran finns det möjlighet att dela med er av era historier på plats under vernissaget.

Det var allt vi kan berätta för er just nu, mer info kommer när det är moget att presenteras.

Vi hörs![:]


Posted

in

by