Nu är det dags att välja starttid!

Nu har vi släppt möjligheten att välja starttid (per mail till anmälda). Vill du säkerställa att få en speciell starttid? Då gäller det att vara snabb!

Länken har gått ut till alla anmälda – är du anmäld men har inte fått det? Har någon annan köpt din biljett – i så fall måste ni överföra den snarast!

Viktigt om starttiderna

  1. Observera att du måste vara anmäld till Stockholm Fotomaraton innan du väljer starttid. Du behöver ha tillgång till ditt deltagarnummer för att kunna välja starttid
  2. Ingen drop-in – Från början var vår plan att möjliggöra drop-in. Men för att minska på mängden personer i kö har vi behövt ta bort detta alternativ. Du måste alltså anmäla en starttid.
  3. Observera att vänner/familj (inkl barn) och andra som inte deltar inte får vara i startzonen på grund av gällande regelverk (vi får totalt vara max 50 personer på plats). Be dem istället att vänta i närheten.
  4. Du måste vara på plats vid entrén senast 5 minuter efter att registreringen startar och får vara där tidigast 5 min innan (alltså – håll dig i närheten i god tid innan).
  5. Du får bara välja en starttid – du får alltså inte “säkra upp” genom att välja flera tider.
  6. Ni kan gå ihop ett gäng och låta en person välja starttid för allihop, viktigt är då bara att den personen har allas deltagarnummer.

Posted

in

by