Kul information till dig som ska delta

Nu är det inte långt kvar och förberedelserna är i full gång!

Ni har redan fått information om starten, så detta mail kommer istället innehålla annan intressant och kul info kring årets Stockholm Fotomaraton.

Om du inte fått någon praktiskt information kan du enkelt hitta det här.
Praktisk information
Mingelkväll hos Scandinavian Photo 16/8 kl. 18 –20

Tillsammans med Scandinavian Photo på vasagatan 14, arrangerar vi en trevlig mingelkväll för alla er som ska vara med i årets Fotomaraton. Här kan ni hämta ut era nummerlappar (om du inte vill göra det vid starten), peppa för fotomaran, träffa nya vänner, ta del av fina erbjudanden med mera. Vi ses väl där?
Testa en Olympus på Fotomaran!
Våra vänner på Olympus har plockat ut 10 stycken kameror som de lånar ut till dig som är sugen!
Känner du dig peppad?
Läs mer
Mat på Stationerna
Under årets Fotomaraton kommer vi passera olika stationer där det bland annat kommer finnas möjlighet att ladda batterier och mingla med andra deltagare och partners.  På några av dessa stationer kommer det också finnas möjlighet att köpa lite mat för en peng. Annars har vi hela Stockholms restuaranger till förfogande.

- Station 4 (03-05) - Wraps och enklare tilltugg
- Station 5 (07-09) Frukost - Dryck och macka, kaffe och annat.


Moral & Etik
Till sist så kommer vi till det lite mer seriösa.
Stockholm Fotomaraton är ett unikt event som idag är omtyckt av de flesta vi kommer i kontakt med. Det är helt enkelt så att ni deltagare är underbara!

Vi vill att det ska fortsätta så och därför har vi laddat upp en liten text på hemsidan som vi gärna ser att ni läser innan vi ses på lördag. 

Det handlar om moral och etik och hur vi visar respekt till de vi fotar.

Posted

in

by