Jobba med Stockholm Fotomaraton

[:sv]Mycket har hänt sedan starten av den digitala Fotomaran och till 2019 är det dags att ta nästa steg. Vi söker därför nu två peppade personer som vill vara med och föra Stockholm Fotomaraton framåt. Idag drivs Stockholm Fotomaraton av Emil Gyllenberg och Karolin Herrmansson som tillsammans annordnar och drar i alla spakar vad gäller eventet. Sen har vi Axel som vår webbmaster som just nu utvecklar Fotomaraton Sverige. Nu vill vi utöka teamet och söker två nya personer som tillsammans med oss vill vara med och ta Stockholm Fotomaraton till nästa nivå!

1. Ansvarig över marknadsföring och PR

Vi söker dig som är duktig och intresserad av marknadsföring och konsten att nå ut till kunder. Som ansvarig kommer du ta hand om våra sociala medier och den löpande kommunikationen med våra deltagare. Du kommer även ha mycket fria händer i att testa och exprimentera hur vi kan nå ut med Fotomaran på bästa sätt.

Vi ser gärna att du brinner för marknadsföring och en härlig glöd väger tyngre än ett bra CV.

Arbetstiden är flexibel och bör kombineras med annat jobb eller studier. Ersättning diskuteras vid anställning.

2. Ansvarig över Partners och sponsorer

Vi söker dig som är duktig på att bygga relationer och kan hjälpa Fotomaran att hitta nya spännande samarbeten samt underhålla de vi idag har.
Som partneransvarig har du anvaret över våra olika samarbetspartners och får bygga mycket nya kontakter. Du har i uppgift att hitta nya roliga samarbeten som utvecklar Fotomaran på olika vis.

Även här är ett intresse och driv mycket viktigare än ett bra CV och det viktiga är att du passar in i teamet.

Arbetstiden är flexibel och bör kombineras med annat jobb eller studier. Ersättning diskuteras vid anställning.

Är du intresserad av att vara med och föra Stockholm Fotomaraton framåt?

Skicka ett mail till ansok@stockholmfotomaraton.se med en kort beskrivning om varför du vill bli en del av teamet och vilken roll du är sugen på!

Vi ser gärna att du kan vara med som deltagare eller som funktionär på årets fotomara om du vill vara med och jobba med det till nästa år.

Årets Stockholm Fotomaraton går den 18-19 Augusti.[:]


Posted

in

by