Fotomaratonkväll på CFF

[:sv]Välkommen till en kväll med Stockholm Fotomaraton på galleri CFF. Här du kan ta del av de 10 bästa tävlingsbidragen från två av årets teman, Porträtt och Fantasi.

Under kvällen kommer vinnare att koras och pris delas ut. Kom förbi och mingla med likasinnade samtidigt som du ser på bilder som skapats under årets Fotomaraton.

Onsdag den 12 september, kl 18-20 på galleri CFF – Centrum för fotografi, Tjärhovsgatan 44 i Stockholm. Alla är varmt välkoma! OSA tillinfo@centrumforfotografi.se märk med “Mingel fotomaraton”. Bar till självkostnadspris. Hitta hit!

För tre veckor sedan gick den 5:e upplagan av Stockholm Fotomaraton av stapeln och närmare 400 fotografer samlades i Nordens största fotomaraton. Alla med utmaningen att tolka 24 bilder under 24 timmar. Det blev ett dygn fullt av kreativitet, intressanta möten och fotografi.

Stockholm Fotomaraton är till för alla fotoentusiaster. Närmare 400 fotografer tävlade om att fånga rätt känsla i varje bild. Ett dygn med mycket glädje, kreativitet och en hel del trötthet.

Stockholm Fotomaraton uppmuntrar till att fotografera och utmanar även deltagarna till att upptäcka nya platser i staden. Spontanitet, uppfinnarglädje, uthållighet och förmågan att ha kul är sånt som bidrar till en lyckad bildserie. Genom de olika stationerna ges även lite historia till alla deltagare tillsammans med nya teman. Fotomaraton blir därmed en upptäcktsresa genom Stockholm.[:]


Posted

in

by