Boosta ditt fotomaratondeltagande!

[:sv]Nu är den äntligen här! Fotokursen för dig som vill boosta dina chanser att vinna årets Stockholm Fotomaraton!

Tillsammans med Folkuniversitet i Stockholm har vi i år tagit fram en Stockholm Fotomaraton Workshop. Här får du tips och trick, övar på att fota efter teman och får hjälp med hur en kan tänka kring sin bildserie.

Kursbeskrivningen börjar som följer:

Funderar du på att delta i Stockholm Fotomaraton? Välkommen till en workshop där du under en intensiv dag får fotouppgifter och återkoppling med tips och goda råd. Du blir väl förberedd med både nya kunskaper, ny energi och ett ökat självförtroende inför Stockholm Fotomaraton som går av stapeln ett par dagar senare, den 18-19 augusti 2018!

Hur bra låter inte det!

Workshopen är en heldag (9-15) och kostar 900 kr.

Det kommer att vara en Workshop onsdagen och en torsdagen samma vecka som fotomaran vilket är perfekt för dig som vill göra det där lilla extra för att förbereda dig. Kursledare är Caroline Hedin, en erfaren Fotomaratondeltagare som bland annat kom tvåa 2015. Emil, huvudansvarig över Stockholm Fotomaraton kommer också att vara på plats ett tag under kursen och berätta mer samt finnas för att svara på frågor.

Läs mer och boka in din plats redan nu!

(Onsdag 15/8)
http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Konst-Foto-Film/Foto-nyborjarkurs/Stockholm/kickoff—stockholm-fotomaraton-workshop/

(Torsdag 16/8)
http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Konst-Foto-Film/Foto-nyborjarkurs/Stockholm/kickoff—stockholm-fotomaraton-workshop2/[:]


Posted

in

by