Då var denna helgen över!

Efter att nu har varit uppe i närmare 38 timmar med endast några få stunders sömn här och där

kommer här en sammanfattning av denna fantastiska helg som kommer att minnas som den helg då Stockholm Fotomaraton tog över staden igen!

Nästan exakt 300 personer var det som kom till starten och begav sig ut igår vid 12.00 för att mantla den svåra uppgiften att ta 24 bilder på 24 timmar! Glada miner och sökande blickar började det med när det första teman “Stockholm Fotomaraton” kom och alla försökte hitta sin unika bild på hur eventet skulle kunna visas.  Sen försvann de snabbt iväg för att ta resten av de tre temanen innan det var dags för nästa station.

Kvällen kom och folket blev tröttare och tröttare, temat “queer” blev ett stort kliv för många att försöka ta men de klarade det mycket bra! Under vargtimmarna blev vi av med ett gäng som förmodligen råkade fastna i sängen istället för att hamna hos oss och ta en kaffe. Vips så var det endast 260 tuffa fotografer kvar och gud så de kämpade. Några gick närmare 4,5 mil under dygnet och tillslut tog de sig i mål!

Nu känner jag att denna text blir alldeles för osammanhängande så det blir ett avslut här och ett försök att knyta ihop säcken!

Nu har #Fotomaran14 tagit sin plats, alla deltagare har kämpat hårt och tagit fantastiska bilder. Bilderna är ivägskickade på tryck vilket betyder att det bara är några få spännande moment kvar. Det första, att hålla koll på mailen för att få syn på när och var prisutdelningen kommer vara. Det andra, att hålla tummarna för att just din(a) bilder uppskattas av juryn och att just DU, vinner ett pris!

Godnatt!


Posted

in

by