Biljettsläpp Stockholm fotomaraton 2019

Äntligen är det dags för biljettsläpp till årets fotoutmaning!

Lördagen den 26 januari kl 10:00 släpper vi biljetterna till årets Stockholm Fotomaraton 2019. Vem får det hett eftertraktade startnummer 1?! Är det du?

Investera 24 (eller 12) timmar till att låta kreativiteten flöda och utveckla ditt bildseende. Följ med på en lekfull tävling för ALLA fotoälskare!

Om releasedagen

Klockan 10:00 öppnas dörrarna till Scandinavian Photo där vi har släppet. De första numren lär gå snabbt, så var där i tid om du vill ha ett lågt nummer. Ryktet säger att några planerar att hänga på låset…

På plats finns en utställning med många av vinnarna från 2018 års Stockholm Fotomaraton. Kom och titta!

Klockan 11 startar vi veckans Stockholm by Camera som vi startar kl.11:00 på Downtown Camper by Scandic. Då sprider vi ut oss eller går i samlad trupp för att inhämta bästa fotot på veckans tema. En bra uppvärmning som pågår varje helg för att hålla formen uppe inför årets stora fotoutmaning – Stockholm Fotomaraton.

Vi bjuder på fika och mingel. Träffa andra deltagare och mingla med oss som arrangerar Stockholm Fotomaraton. Vilka frågor och förslag har du? Än så länge har vi goda möjligheter att fånga upp bra idéer.

Årets lanseringsevent har självklart ett Facebookevent, gå med och glöm inte att bjuda in dina vänner. The more the merrier!

Klockan 18 stänger dörrarna. Därefter kommer vi att släppa registreringen på Fotomaratonsverige.se.

Praktisk info om släppet:

Var: Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
När: Lördag 26 januari 2019, 10:00-18:00

Om Stockholm Fotomaraton 2019

När: 17-18 augusti

  • Start: 12:00 – lördag 17 augusti
  • Målgång halvmara: 23:00 – 01:00
  • Målgång Stockholm Fotomaraton: 11:00-13:00 söndag 18 augusti

Kategorier:

  • 24 timmar – Klassikern! Under 24 timmar träffar du likasinnade och utmanar din kreativitet.
  • 12 timmar – Halvmaran som vi kallar den. En möjlighet för även dig som inte orkar eller vill vara igång 24 timmar att delta i årets roligaste fotoutmaning.

Under de kommande månaderna kommer vi lansera många fler roliga saker kring årets Fotomaraton.

Vad är Stockholm Fotomaraton?

Stockholm Fotomaraton utmanade Sveriges fotografer att ta 24 bilder på 24 timmar första gången 1986.
Sedan dess har vi jobbat stenhårt för att skapa det som idag är nordens största fotomaraton. En plats där du som är intresserad av fotografering kan utmana dig själv och din kreativitet tillsammans med andra.
Stockholm Fotomaraton går helgen vecka 33, och varje år samlas hundratals fotointresserade i Stockholm för att vara med på vårt folkkära event.

Posted

in

by