Bara några få dagar kvar till Stockholm Fotomaraton!

Detta mail har gått ut till alla anmälda – är du anmäld men har inte fått det? Har någon annan köpt din biljett – i så fall måste ni överföra den snarast!

Viktig information om hur vi gemensamt genomför eventet på ett säkert sätt.

Nu är det inte långt kvar och förberedelserna är i full gång!

Förra veckan fick ni ni info om att välja starttider (viktigt att du gör det om du inte redan gjort det), rabatt på Scandinavian Photo (kod fotomaraton2020), om starten, målgången och stationen går till samt att det är viktigt att överföra biljetten om du inte redan gjort det.

Detta mail kommer istället innehålla annan viktig information. Inte minns gällande säkerhet att vi tillsammans måste ta ansvar för att bromsa smittspridningen.

Om du inte fått någon praktiskt information kan du enkelt hitta det här.

Säkerhet i coronatider

  • Passa dina tider! Tiderna är gjorda för att säkerställa att vi håller nere antalet personer som befinner sig på samma plats (köer, start mm). Det är därför viktigt att du följer dem. Missar du din tid kan det resultera i att du inte kan fullfölja årets mara. Som alltid försöker vi vara så flexibla som möjligt, men vi kommer inte att riskera att det blir någon som helst trängsel, så vi ber dig att hjälpa oss här.
  • Vi håller avstånd! Det är viktigt att vi, som i alla andra sammanhang håller avstånd just nu. Håll avstånd till andra deltagare och funktionärer.
  • Sprita och tvätta händerna! På plats kommer det att finnas handsprit som du måste använda innan du får komma in. Vi rekommenderar starkt att du under hela dagen även har med en egen liten flaska med handsprit. Och självklart, tvätta händerna så ofta det går!
  • Sjuk? Stanna hemma! Ingen med symptom kommer att bli insläppta 
  • Riskgrupp? Vi avråder starkt från att delta och rekommenderar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Tillsammans tar vi ansvar för att minska spridningen, men samtidigt kunna fortsätta genomföra aktiviteter så som Stockholm Fotomaraton på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Moral & Etik

Stockholm Fotomaraton är ett unikt event som idag är omtyckt av de flesta vi kommer i kontakt med. Det är helt enkelt så att ni deltagare är underbara!

Vi vill att det ska fortsätta så och därför har vi laddat upp en liten text på hemsidan som vi gärna ser att ni läser innan vi ses på lördag. 

Det handlar om moral och etik och hur vi visar respekt till de vi fotar.

Vi ses på lördag!

/Gabriel, Emil & Richard


Posted

in

by